Enchiladas
2-3 st kycklingfiléer
1 purjolök
2 dl creme fraiche
1 st spansk peppar
salt
spiskummin
2-3 st finhackade tomater
tortilla bröd
riven ost
Gör så här:
- Hacka kycklingen och purjolöken i små bitar.
- Bryn dessa i en stekpanna.
- Hacka spansk pepparn i små bitar.
- Blanda creme fraichen, spansk peppar, spriskummin och salt ordentligt i en separat bunke.
- Smaka av röran.
- Tillsätt kycklingen/purjolöken i creme fraiche blandningen.
- Fördela kycklingröran över tortilla bröden och rulla ihop dem.
- Lägg dem i en gratängform med skaven neråt.
- Lägg över hackade tomaterna.
- Strö rikligt med riven ost.
- Gratinera mitt i ugnen 225 grader tills osten har fått en fin färg.
- Serveras tillsammans med en sallad.
Vi gjorde ena utan tomater. |
En jättegod rätt. |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar