Till middag blev det:
Dragon-kyckling med pasta
1 kycklingfilé/person
1 gul paprika
1 röd paprika
1 st färsk spansk peppar (röd)
1 st vitlök klyfta
2 st lagerblad
1 stor creme fraiche
1 pkt matlagningsgrädde
dragon
salt/peppar
kycklingfond
honung
paprika krydda
Gör så här:
- Skär kycklingfiléerna i mindre bitar.
- Hacka spanska pepparn och vitlöken i små bitar.
- Grovhacka paprikorna
- Fräs spansk pepparn, vitlöken och lagerbladen, men var försiktig så vitlöken inte bränns.
- Lägg i kycklingbitarna och låt de stekas.
- Tillsätt creme fraiche och grädden och låt det puttra en stund.
- Krydda med salt, peppar (jag använde svartpeppar), kycklingfond, honung och lite paprika krydda.
- Tillsätt rikligt med dragon krydda.
- Tillsätt sist paprikorna och låt puttra i några minuter.
- Serveras med kokt pasta, vi använde Penne pasta.
Jag älskar kycklingrätter :) |
Jag gillade den här rätten jättemycket. |
Mange åt som en galning. Han är inte så kräsen av sig när det gäller mat. Han tycker det är kul med nya maträtter. Rebecca gillade den här mer än den jag gjorde igår och det är ett bra betyg :)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar