måndag 19 september 2011

Pajala

I helgen har vi varit i Pajala vägen upp var hemsk, ungefär dom 5 sista milen var det vägarbeten och det var stora gropar överallt som man inte kunde veja för. Vi mötte nån bil som körde alldeles för fort så det flög upp massor med stenar på rutan. Vägarbetet har hållt på sedan i somras, helt sjukt att det ska ta så länge för att få dit lite asfalt.
När vi kom fram så var faster Kia och Stig (hennes man) och Anne-Maj där, det var så roligt att träffa Kia och Stig, har inte sett dom på 6 år. Dom bor söderut i Gagnef så man träffas inte så ofta, vilket är lite synd.
På lördagen började vi ta upp lite potatis, men tyvärr blev det inte så mycket, råttorna hade ätit upp mer än hälften, vi såg råttgångar överallt, äckligt. Men han fick lite grann ialla fall. Vi skulle även ta hem ved för vintern så Stig hjälpte Mange att lasta, jag och pappa tittade på.
Pappa mår faktiskt riktigt bra nu, vilket var skönt att se. En gång på hela helgen blev han lite anfådd och det var när dom skulle lasta på veden. Dom har ändrat lite på hans mediciner som ger han dom symtomen som han har haft, konstigt att dom inte har gått igenom hans mediciner tidigare när han har varit så dålig. Imorgon ska han till Gällevare sjukhus för besök, jag frågde honom om jag skulle följa med honom, måste ringa pappa och höra vad han vill.
Om man skulle ta sig i kragen nu och börja putsa lite fönster, mitt mål är att alla på utsidan ska vara klara idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar