söndag 18 juli 2010

Grattis Susann på födelsedagen

Igår började vi med jordgubbslandet, gräva ur mer och ny jord. Idag fortsatte vi med att göra fåror och sätta nät över. Märkte imorse att fåglarna har varit och ätit på flera stycken av våra jordgubbar. Vi var tvungen att köpa nytt nät, den vi hade var alldeles för kort och smal. Tur att vi har nära till Storheden. Känns skönt att det är klart där. Bara våra nya plantor klarar sig när vi har flyttat dom. Vi får massor med jordgubbar, och goda är dom oxå. Vi kommer äventuellt göra en fåra till.
Robert kom och lämnade saker som vi inte rymdes i våran bil när vi for från Pajala.
När vi var och köpte mer blomjord for vi förbi Biltema och köpte en ny cykelsadel till Manges cykel, han var inte nöjd med den han hade. Sen promenerade han till Statoil för att pumpa upp däcken. Jag cyklade brevid. Sen cyklade vi vidare till Elias grav för att vattna blommorna där. Blomman i ampeln såg inte så fräsch ut nå mer så dit ska jag köpa nån annan blomma. Sen cyklade vi till lilla hamnen där vi ska ha våran båt för att se hur det såg ut. Det gick mycke vågor där. Skulle nog inte vara så kul att vara på sjön idag. Men jag längtar faktiskt till vår premiär tur. Om det nu blir nån gång. Vi väntar fortfarande på att motorn ska få service. Få se om det blir till veckan. Killen som skulle göra det verkar aldrig ha tid, så vi ska kolla om nån annan kan göra det. Efter vi hade kommit hem kom Manges föräldrar på ett kort besök. Hoppas det blir kanonväder till veckan så vi kan fara dit och bada.
Ska ringa till syster nu och höra om dom är hemma. Kanske far dit och firar hennes födelsedag fast hon inte vill bli firad.... Grattis ialla fall på födelsedagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar