onsdag 22 september 2010

Smått och gott

Allt är bara bra här. Ett tonårsbarn som man märker av nu, är rabiat och lite till. Hujja, inget går som jag skulle vilja att det gör med denna kille. Men men det ska väl vara så, vad vet jag. Han är hos sina pappa den här veckan. Undra om han är lika rabiat där som han är här?
Hade föräldramöte igår på hans skola, var ganska intressant att höra vad dom hade att säga. Han trivs och är glad på skolan sa han mentor och det är jättebra att han är det där ialla fall.
Rebecca var till frissan igår och sen köpte vi basketskor till henne. Även för henne går det bra i skolan. Hon lånar massor med böcker från biblo och läser hemma, vilket är jättebra övning. Hon har inte varit så jätteintresserad förut, men nu har det släppt för henne. Engelskan är ett nytt ämne för henne i skolan. Det går hyffsat bra, men hon tycker det är svårt. Jag har försökt förklara för henne att hon går skola för att lära sig inte för att hon redan ska kunna allt. Vet inte riktigt om hon hänger med där. Men det är bara att kämpa på.
Idag ska jag till Caroline och hälsa på. Hon har fått en dotter (lilla Astrid) för någon vecka sen och det ska bli roligt och få "snosa" på henne. Var och köpte lite bebiskläder åt henne igår efter Rebecca hade klippt sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar