torsdag 2 september 2010

Ny bil

Undra om Rebecca har åkt på nån slänga öroninflammation, på kvällarna när hon lägger sig så har hon ont i örat. I ena örat har det även slagit lock som hon tycker är obehagligt. Den släpper inte hur hon än försöker med att jäspa eller hålla för näsan och försöka blåsa ut luft genom näsan. Båda barnen är snoriga och hostiga ännu, men dom klarar av att gå i skolan vilket känns skönt.
Igår bytte vi bil, till en merceders, hur kunde jag gå med på det?? ;-) Jag vet inte vad jag ska känna egentligen. På volvon var det dags för kamremsbyte och service och det är inte billigt. Som sagt det var mer fördelar att byta än att ha den kvar. Den nya bilen är fin och skön att köra. Men bil som bil, huvudsaken den rullar. Ja det blir nog bra med det.
Idag har jag putsat alla fönster på utsidan och insidan i köket. Få ta dom andra sen. Skönt att utsidan är klar ialla fall.
Vid lunchtid kom grannen, Johanna på besök. Vi fikade och surrade. Johan och lilla Tilde är sjuka så dom var hemma och vilade. Vi gick även på kort promenad med Kungen.
Imorgon är det fredag, herre gud vad veckan har gått fort. Tyckte det var måndag nyss. På lördag ska vi till Johan, Linda, David och Elliot och det ska bli så kul att träffa dom, var nu ett tag sen. Så det är verkligen dags. Deras barn är oxå småsjuka, men vad gör det, Linus och Rebecca är ju oxå det, så dom kan ju inte smitta varandra ialla fall. Linus och Rebecca ska sova i husvagnen vilket uppskattas mycket av barnen.
Natten till måndag fick Caroline en dotter. Jag fick ett sms att allt hade gått bra. Jättestort grattis till dom, så kul att allt gick vägen. Ska ringa henne nån dag, dom ska få landa lite grann först med lillflickan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar