fredag 4 juni 2010

Grattis pappa på födelsedagen.

Idag fyller pappa 69 år, 1 år kvar tills han fyller jämt. Har ringt till honom nu på morgonen, men han svarade inte, han är väl ute före tuppen och pysslar på gården. Längtar tills Pajalamarknaden är, då ska vi åka upp. Få se om Mange ids tapetsera i hallen åt honom då. Eftersom Mange börjar semester 12 juli så kan vi stanna några dagar extra.
Ikväll ska Rebecca ha en klassträff på skolan, där det blir middag, disco, bus med föräldrar (bl.a. vattenkrig), film och övernattning tills imorgon. Det ser hon framemot att få göra. Jag hade inte tänkt vara med på kvällen. Linus vill säkert vara med. Det är så många andra vuxna där och det var 6 st vuxna som skulle sova där med barnen.
Storm ute är det idag. På morgonen sken solen men nu mulnar det igen, få se om det börjar regna. Igår regnade det hela dagen. En tråkig dag, men samtidigt rätt skönt, då har man inte så många måsten som måste göras ute. Och Kungen kan bara ta det lugnt. Han är helt slut på kvällarna när vi har varit ute hela dagarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar