söndag 4 april 2010

Våren...

Idag skiner solen, vilket är så skönt. Dom andra dagarna har solen inte velat titta fram, men det har ändå varit plusgrader ute. Det droppar från taken och snön smälter. Våren är på G. Igår var vi in till Pajala och handlade lite. När vi kom tillbaka gjorde jag en tårta. Sen gick vi på en promenad runt backen. Vi gick även upp till backen för att åka lite madrass. Vi var inte länge där, barnen är inte alls pigga. Sen var det hockey på tv som gällde. Synd att det bara finns en tv här att se på. Alla ville se på olika program. Kvällen blev ganska tidig för oss alla.
Idag orkade barnen inte till backen och åka madrass, men vi var ute en stund på gården. Inatt vaknade Rebecca och hade så ont i halsen, hon fick hostdämpande så hon kan kunde sova resten av natten. Hoppas denna natt blir bättre. Man hör när Linus och Rebecca pratar att dom låter tjock i halsen och är hesa. Jättetråkigt, men jag hoppas att det ger med sig snart. Imorgon åker Mange hem, han ska åka buss hem. Jag och barnen ska stanna nån dag till. Planen är att vi åker hem på onsdag.
Pappa eldar inne så det är så jäkla varmt här inne, 27-28 grader varmt inne. På kvällen öppnar vi både dörrar och fönster för att få in kall luft, den enda som myser i värmen är Linus och pappa, vi andra pustar och stönar att det är för varmt. Idag har vi ätit palt och det var så gott, längesen vi åt pappas palt. Nu ska jag och Rebecca gå till bastun och duscha. Vi orkar inte ånga nå den här gången.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar