söndag 15 augusti 2010

Vinbärssaft

Igår var det vinbärs saft som stod på vårt program. Vi fick ihop 22 liter sammanlagt, 12 liter svarta och 10 liter röda. Tur att pappa är här så vi får en god saft. Vi har en röd vinbärsbuske kvar men den brukar vi lämna varje år. Pappa har plockat lite och gjort lite saft till sig. Han får inte så mycket vinbär hos sig. På kvällen gjorde jag 8 st blåbärskakor till pappa. Otroligt varmt och fuktigt var det igår, inge kul att baka när svetten bara rinner från en. Det vart lite blåbär över så jag har tänkt baka blåbärskakor idag oxå. Vi grillade kött med potatisgratäng och åt ute på altanen igår. Precis när vi hade ätit klart kom åskan och en ordentlig skur. Tina, stackaren skakade så fruktansvärt. Hon är så rädd åskan. Kungen fattade inte så mycket vad som hände.
Idag kommer Rebecca hem, läääängtar. Hon har varit 2 veckor hos sin pappa. Få se om man hinner se henne nånting, hon har surrat om att vara med kompisar. Nån dag ska vi ialla fall fara till Boden till Ronny och Johanna. Eller om dom kommer hit, det är inte bestämt än. Bara att vi ska träffas.
Natten har varit bättre ingen fluga som har stört en hela natten. Förrutom på morgonkvisten, då kom en liten jäkel in i sovrummet. Jag gick och hämtade en tidning för att slå ihjäl den, men då hittade jag den inte, typiskt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar