söndag 24 maj 2009

Pyssel i trädgården 15 maj

Idag har vi haft kanonväder ute. Vi blev bjuden på kaffe och fika hos grannen idag, dom är så snälla och trevliga. Där blev vi fast flera timmar, det var så skönt i solen. Sen började vi klippa ner 3 st buskar som vi har utanför våra sovrumsfönster. Få se om dom tar sig i sommar eller om dom dör helt. Inte för att det gör så mycket tycker jag, annat med Mange, han vill ha kvar dom. Det vart så fräscht när det var klart, inget är gjort med dom buskarna på flera år.

Rebecca kom hem med en kompis, dom pysslade och hoppade lite studsmatta.

När vi var ute och höll på att räfsa upp allt som vi hade klippt ner kom grannfrun (som vi hade fikat hos tidigare på dan)med morotsmuffins till oss som hon hade bakat, Rebecca gjorde iordning fika på altan där vi sen satt och fikade, jättegoda muffins var det. Och skönt var det ute fast klockan var 19,00 på kvällen.

Lillkillen (fast han är ju inte så liten nå mer) Linus ringde igår och sa att resan ner till Stockholm hade gått bra, han fick dock ingen fönsterplats som han hade velat. Idag har jag inte pratat med honom. Men jag tror att han har det kanonbra där nere.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar