torsdag 11 februari 2010

En stor ros.

Igår när jag hämtade Rebecca och Linn från skolan så berättade dom att dom hade fått äppelkaka på skolan. Jag vart otroligt sugen på äppelkaka så jag var bara tvungen att göra en, och tur att jag hade alla ingredienser hemma. Så jag började med baket när vi kom hem. Jag sökte med ljus och lykta efter ett recept på en äppelkaka som jag tycker är så god, jag sökte först på Saras blogg och sen på min. Jag visste att jag hade lagt upp den på min blogg men var osäker när. Men den som söker, hon finner den brukar man ju säga.
Flickorna gick ut direkt och började bygga en snökoja i en stor snöhög som vi har på kvarteret. När jag gick ut med Kungen så ringde jag till Mia som var lite upptagen men ringde upp sen. Hon var här på Storheden och kom förbi på en kaffe och äppelkaka. Hon är så otrolig Mia. Hon och Linus satt och pratade ganska länge om hur det var med honom i allt. Det roliga är att Linus inte alls kan slingra sig med sina svar när frågorna ställs och efteråt är han som en ny människa. Han är glad och positiv. Så jag vill ge Mia en STOR ros idag. Det var roligt att hon kom förbi och hälsade på. Middagen blev sen men det gjorde inte alls någonting. Barnen gillar Mia så mycket så även dom var glada att hon kom.

2 kommentarer:

  1. Tack för den vackra rosen. Det är alltid roligt att hälsa på er och att ta ett snack med barnen. Det gör jag så gärna. Kramar / Mia

    SvaraRadera
  2. Du är så välkommen när du vill.

    SvaraRadera