måndag 24 augusti 2009

Skolans första dag!

Inatt har man inte fått sova så mycket. Rebecca kom under natten och hade ont i halsen och var snuvig. Men efter mycket om och men så somnade vi om. När klockan ringde var man helt borta. Det var bara att kliva upp från den sköna sängen och väcka barnen. Göra frukost allt som tillhör vardagen när skolorna börjar. Vilken är är en salig blandning hur man ska känna, roligt men samtidigt jobbigt med trötta ungar på morgonen.
Jag var med en stund på Rebeccas skola. Sen var det dags för jobbet. Hur trött som helst. Hjärnan hängde inte riktigt med kände jag. Väl hemma kom Linus hem i samma veva. Hämtade Rebecca från skolan vid 2 tiden. Det verkade ha varit bra för båda barnen.
Jag for och handlade lite som var slut här hemma. Göra middagen. Sen började ett stort projekt, möblera om i Rebeccas rum + montera ihop 2 hyllor till som skulle dit. Dammsög och dammtorkade lite. Rensade papper och sånt som låg liggandes i lådor, vilket var jätteskönt. Nu har hon mer plats med allt. Hon är inte riktigt klart med sorterandet, hon ska få fortsätta i morgon tänkte jag. Om hon nu inte blir sjuk. Hon har sagt att hon känner sig hängig och har ont i huvudet och snoret rinner.
Ska börja fixa till Linus rum imorgon. Ingen vila här inte...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar