torsdag 4 juni 2009

På stan.

Jag provade mina jeans idag, och jag kom i dom, trodde jag aldrig. Fast jag vet när jag inte mår så bra då går jag ner i vikt. Skulle inte skada att gå ner några kilon till. Sen for jag en sväng på stan. Köpte Brunkulla och Chai te. Skulle ha en liten visp som går på batteri, men dom var såå dyra så jag blev snål. Fick veta att dom kostar 20 kr på Ikea, men har inga planer på att fara dit på ett tag. Var på apoteket och hämtade ut salvor till mitt eksem, jag som inte brukar ha problem med det den här årstiden, men jag ser förjävlig ut på benen bl a. På stan åt jag även lunch med Carina från jobbet. Det var kul och trevligt att träffa henne och surra en stund. Jag åt en grillad macka men skinka och ananas, men den var så hårt grillad så man fick sår i gommen, men annars var den god. Det är ett nytt ställe (kommer inte ihåg namnet) som har kommit till stan, nedanför Tiimari ligger den. Efter lunchen fortsatte jag att leta denna visp, så till slut for jag till Storheden och fortsatte att söka, till slut köpte jag en för 79 kr (svindyr) på Coop för jag hade bestämt att jag skulle dricka ett glas Chai-te på altanen när jag kommer hem. Jag var helt slut, men vovven ville ut och göra sina behov, men det blev bara en snabbis promenad. Tur att han är så liten, man behöver inte gå så långt med honom.
Sen vart det avslappning på altan med en stort glas chai- te och en skvallertidning. Men det blåser ju så förbannat så det var inte så skönt att sitta ute så jag gick in och la mig på soffan istället.
Bäst att börja med middagen, spegetti och köttfärssås får det bli. Linus ska sova över på Grundet idag med fritids. Så det blir att packa allt som ska med till Grundet efter middagen.
Jag skulle köpa en present till min systerson, som tar studenten nästa vecka, men denna visp som jag sökte efter gjorde så presenten föll bort från mitt minne. Det var egentligen därför jag skulle på stan, men mitt minne är inte det bästa ibland. Får fara här på Storheden istället och köpa nåt till honom. Jag hinner ju än.

2 kommentarer:

  1. för mig är det helt tvärtom. När jag inte mår bra så går jag upp i vikt, med tanke på att jag äter massor med kalorier då jag inte mår sådär jätte bra!

    SvaraRadera
  2. Jag tappar matlusten helt när jag inte mår bra, äter jag för mycket känns det som att jag ska kräkas. Sötsaker går ju alltid ner :-))

    SvaraRadera